Захист особистих даних

Цим, в рамках закону № 122/2013 Збірки законів Про захист персональних даних зі змінами та доповненнями (надалі – закон Про захист персональних даних), надаю згоду на обробку моїх персональних даних ТОВ HRExpert (надалі - HRE), юридична адреса – м. Нітра, вул. Пяристицька, 2, Ідентифікаційний номер 47 519 908, зареєстрована в Торгівельному реєстрі Районного суду м. Нітра, Розділ: ТОВ, VI. № 35865/N, з метою вивчення моєї заявки і подальшого її виконання, в об’ємі наданому мною в даній анкеті.

Я проінформований, що дану згоду на обробку моїх персональних даних я можу відкликати у будь-який момент шляхом надсилання письмової вимоги на адресу компанії HRE. Підтверджую, що приймаю умови обробки персональних даних, а також, що заздалегідь, до надання даної згоди, ознайомився з правилами захисту персональних даних компанії HRE.

Тлумачення основних понять:

Закон Про захист персональних даних – це закон № 122/2013 З.з. Про захист персональних даних та Про внесення змін і доповнень до деяких чинних законів.

Персональні дані – це інформація, що стосується певної або визначеної фізичної особи, при цьому такою особою є особа, яку можна визначити прямо або опосередковано, в першу чергу, за допомогою загального ідентифікатора, або на основі однієї чи декількох характеристик або рис, що складають її фізичну, психологічну, ментальну, економічну, культурну або соціальну ідентифікацію. Зацікавленою особою є фізична особа, якої стосуються персональні дані.

Сторона, що надає послуги – кожен, хто самостійно або спільно з іншими приймає рішення щодо опрацювання даних, визначає умови їх опрацювання та опрацьовує персональні дані самостійно.

Посередником є кожен, хто опрацьовує особисті дані від імені Сторони, що надає послуги, в тому об’ємі і за тих обставин, які узгоджені зі Стороною, яка надає послуги, шляхом підписання угоди відповідно до § 8 закону Про захист персональних даних і в рамках даного закону. Третьою стороною є кожен, хто не є Зацікавленою особою, Стороною, що надає послуги, або її представником, посередником або уповноваженою особою.

Ідентифікаційні дані сторони, що надає послуги:

ТОВ HRExpert, юридична адреса – м .Нітра, 949 24, вул. Пяристицька, 2, Ідентифікаційний номер 47 519 908, зареєстрована в Торгівельному реєстрі Районного суду м. Нітра, Розділ: ТОВ, VI № 35865/N.Сторона, що надає послуги, обробляє персональні дані виключно самостійно; Сторона, що надає послуги, не передає права на опрацювання персональних даних жодному посереднику.

 

Мета опрацювання персональних даних:

Метою обробки персональних даних є обробка заявки Зацікавленої особи, надісланої Стороні, що надає послуги, у вигляді анкети, розміщеної на інтернет сторінці Сторони, що надає послуги, її розгляд та наступне її задовольняння.

Перелік персональних даних, які опрацьовуються:

Сторона, що надає послуги, буде опрацьовувати персональні дані Зацікавленої особи в наступному об’ємі: ім’я та прізвище, номер телефону, e-mail.

Умови опрацювання персональних даних:

Сторона, що надає послуги, розуміє, що зацікавлена особа надає згоду на опрацювання персональних даних добровільно. Зацікавлена особа надає згоду на опрацювання персональних даних, згода є дійсною протягом 2 років. Сторона, що надає послуги, не буде передавати персональні дані Зацікавленої особи третім сторонам. Персональні дані передаються виключно особам, які знаходяться в робочих відносинах зі Стороною, що надає послуги, і які опрацьовують персональні дані відповідно до порядку уведеного в § 21 закону Про захист персональних даних. Сторона, що надає послуги, не передає персональні дані закордон. Персональні дані Зацікавленої особи не будуть розголошуватись. Сторона, що надає послуги, не має права розголошувати персональні дані, які опрацьовує. Вимога дотримуватись нерозголошення діє до завершення опрацювання персональних даних.

Інструкція для Зацікавленої особи:

Зацікавлена особа, відповідно до положень § 28 закону Про захист персональних даних, має право в письмовій формі вимагати від Сторони, що надає послуги:

  • інформацію про стан опрацювання власних персональних даних інформаційною системою у загальнозрозумілій формі,
  • інформацію про джерело, з якого Сторона, що надає послуги, отримала її персональні дані для опрацювання, у загальнозрозумілій формі,
  • перелік її персональних даних, які є предметом опрацювання у загальнозрозумілій формі
  • внесення правок до неправильних, неповних або неактуальних персональних даних, які є предметом опрацювання,
  • знищення її персональних даних, якщо мета їх опрацювання була досягнута, відповідно до § 17 розділ 1 закону Про захист персональних даних,
  • знищення її персональних даних, які є предметом опрацювання, якщо Закон було порушено,
  • блокування її персональних даних, у випадку відкликання згоди до завершення часу її дії.

Контакти

 

Інформаційний бюлетень

LinkedIn HRExpert.skFacebook HRExpert.skСлідкуйте за нами на

2017 - 2019 © All Rights Reserved   -   Developed by MrCode.NET

Перед закликом звернувшись до нашого робочого місця печиво. x